top of page

Sezónní recept - Stir-fry s lososem

Doba přípravy: 30 minut

Suroviny:

  • kůra a šťáva z 1 limetky

  • teriyaki omáčka 4 lžíce

  • filet z lososa s kůží, asi 125 g každý 2 ks

  • Bezvaječné nudle VIMIXA

  • mix barevné zeleniny 300 g

  • olej

  • sójová omáčka při podávání

Postup:

  1. V mělké misce smíchejte teriyaki omáčku s nastrouhanou kůrou z limetky. Vložte filety z lososa, důkladně je omáčkou obalte a nechte asi 10 minut marinovat.

  2. Rozehřejte wok nebo pánev na střední teplotu a nalijte 1 lžíci rostlinného oleje. Shrňte trochu přebývající marinády z lososa, pak filety vložte do oleje a opékejte 2–3 minuty z každé strany, pak je vyjměte a odložte stranou.

  3. Nudle VIMIXA uvařte podle návodu na obalu. Mezitím přidejte do woku zbylou marinádu spolu se zeleninou a smažte 3–4 minuty.

  4. Uvařené nudle slijte, nechte okapat a potom vmíchejte do woku. Navrch položte velké kousky lososa.

  5. Pokapejte limetkovou šťávou a podávejte horké s sójovou omáčkou pro dochucení.

V případě zájmu nás kontaktujte

Success! Message received.

Prostřednictvím našich loajálních a kvalitních zaměstnanců, při udržování otevřenosti, kvality a fair play, vyrábíme nudle pro celý svět. MY JSME VIMIXA.

Kontakt

VIMIXA a.s.
K nádraží 252
664 59 Telnice


info@vimixa.cz 
www.vimixa.cz

Zavolejte nám

Tel.: 544 224 291
Fax: 00420 544 224 291

 

CZ/GER/ENG:  +420 776 515 868

VNM:                +420 778 089 778

CHN/ENG:       +420 777 770 654

Informace

+420 544 224 291

bottom of page